Košarka

JOVOVIĆ: Koncentrisanom igrom do pobjede u Sofiji

BuducnostKosarka0910
L
evski je neugodan rival, posebno kada igra pred svojim navijačima i ukoliko želi pobjedu Budućnost Voli mora odigrati koncentrisano svih 40 minuta, kazao je trener podgoričkog košarkaškog tima Igor Jovović.

JOVOVIĆ: Koncentrisanom igrom do pobjede u Sofiji
Portal AnalitikaIzvor

Levski i Budućnost Voli odigraće sjutra u Sofiji utakmicu četvrtog kola ABA lige. Jovović je kazao da je Levski u prva tri kola pokazao da posjeduje kvalitet.

"Odigrali su 25 minuta ravnopravno sa Crvenom zvezdom u Beogradu, bili su ubjedljivi sa Mega Vizurom i vodili 20 razlike na poluvremenu, a sa Zadrom se držali do tri minuta pred kraj. Sve to govori da je Levski neugodan rival posebno kad se igra u Sofiji", rekao je Jovović uoči puta za Sofiju.

On je naglasio da podgorički tim mora odigrati intezivnu utakmicu, prevashodno u odbrani.

"Ne smijemo da im dozvolimo da lepršavost i dobro trčanje dođu do izražaja. Moramo da budemo koncentrisani svih 40 minuta, što nam nijesmo uspjeli u Ventspilsu“, rekao je Jovović.

On je kazao da u Sofiji neće moći da računa na Robeta Rikića, koji je protiv Ventspilsa, na startu Eurokupa, povrijedio leđa.

Kapiten Suad Šehović naglasio je da podgorički tim očekuje teško gostovanje, navodeći da je Levski znatno drugačija ekipa kad igra kao domaćin nego u gostima.

"Levski je i u mečevima koje je gubio kao gost, imao 20 minuta egala, sa dobrim protivnicima. Zbog toga očekujemo jaku utakmicu, a na nama je da što spremniji uđemo u taj duel. Poslije dugog puta i poraza u Eurokupu, moramo da se vratimo i fizički i psihički. Nadamo se pobjedi", rekao je Šehović.

Crnogorski prvak na startu regionalnog takmičenja ostvario je maksimalan učinak, a bio je bolji od Metalca, Igokee i MZT Skoplja. Levski je pobijedio Mega Vizuru, dok je poražen od Zadra i Crvene zvezde. Utakmica u Sofiji počeće u 17 sati. (Mina)

Portal Analitika