Fudbal

Real Juventusu predlaže razmjenu

Vidal0410
E
vropski giganti Real i Juventus imaju odličnu saradnju i po jednog nezadovoljnog igrača. Pogađate vjerovatno, u pitanju su Sami Kedira i Arturo Vidala.

Real Juventusu predlaže razmjenu
Portal AnalitikaIzvor

Njemcu ističe ugovor u junu 2015. on želi da napusti klub, a kako sada stvari stoje najbliži je engleskim klubovima.

Na drugoj strani Arturo Vidal je poslije povrede, ali i gafova u novoj sezoni razočarao ljude iz Juventusa i čini se da bi mu oni rado vidjeli leđa.

Zbog toga ne čudi što je stigla inicijativa od Florentina Pereza koji je dobar prijatelj sa Anjelijem i ljudima iz Juventusa, da bude izvršena razmjena i Real doplati nešto novca za Čileanca. Sigurno da bi Kedira mnogo značio ionako moćnom veznom redu Juventusa, uz to može da igra i kao štoper.

Možda bi Juventus i pristao na ovakvu soluciju, no problem je Kedirina plata. Prema nekim informacijama on traži minimum 8 miliona eura što je za italijanske klubove previše. Podsjetimo najplaćeniji igrač Serije A je Danijele De Rosi sa platom nešto većom od 6 miliona.

Za Kediru je navodno zainteresovan Milan, a stiče se i utisak da Njemac ne bi prihvatio ovu soluciju u januaru, jer će u junu moći da bira...

Portal Analitika