Fudbal

Nema zle krvi u Laciju: Srpski i albanski fudbaleri mogu zajedno

oklacio
L
acio ima dva srpska i tri albanska fudbalera, od koji su četvorica bili sa svojim reprezentacijama u utorak kada je došlo do nezapamćenog incidenta na stadionu Partizana, ali se neredi prilikom prekida meča iz kvalifikacija za EURO2016 nijesu odrazili na atmosferu u rimskom klubu.

Nema zle krvi u Laciju: Srpski i albanski fudbaleri mogu zajedno
Portal AnalitikaIzvor

Nebesko-plavi dres nose Filip Đorđević i Dušan Basta, koji nije bio u Humskoj zbog povrede, kao i albanski kapiten Lorik Cana i golman Etrit Beriša.

"Nema zle krve niti netrepeljivosti između nas i albanskih fudbalera. U skroz prijateljskom tonu sam popričao sa Berišom i Canom, razmijenili smo nekoliko riječi, ne znam da li su nas italijanski igrači nešto razumjeli, a čak smo uspeli i da se našalimo. U Laciju imamo zajednički cilj, a to je osvajanje bodova. Ne znam šta bih rekao povodom onoga što se dogodilo u Beogradu, ali po povratku u Rim svi smo se pozdraviil kao i obično. Naš odnos će biti i dalje isti kao pre", rekao je Đorđević za Lalaziosiamonoi.it

Lacio u nedj elju od 12.30 igra protiv Fiorentine, što je najbolja prilika da srpski i albanski fudbaleri pošalju ljepšu sliku od one sa stadiona Partizana i pokažu kako mogu zajedno.

 

 

Portal Analitika