Politika

BOJANIĆ: Nastavljamo političko djelovanje sa još većim motivom

1610bojanicok
M
i sa ljudima iz Pozitivne ne možemo više da funkcionišemo i razmišljamo o formiranju svog poslaničkog kluba, ali još nijesmo pregovarali konkretno ni sa jednim poslanikom, kazao je bivši član Pozitivne Crne Gore Mladen Bojanić u emisiji RTCG "U centar". Bojanića je Glavni odbor Pozitivne 14. oktobra razriješio svih stranačkih funkcija.

BOJANIĆ: Nastavljamo političko djelovanje sa još većim motivom
Portal AnalitikaIzvor

"Nijesmo još obavljali nikakve razgovore kada je u pitanju formiranje kluba i to je više na bazi razmišljanja Dritana Abazovića i mene da vidimo kako da riješimo taj problem", rekao je Bojanić.

Upitan da li planiraju da razgovaraju sa Demokratskim frontom, Bojanić nije konkretno odgovorio, već je kazao da planiraju da razgovaraju sa nekim poslanicima kako bi im tehnički pomogli da formiraju svoj klub u Skupštini Crne Gore.

„Još nijesmo ništa dogovorili i zato ne mogu dati konkretan odgovor. Razmišljamo o tome i to je sve što u ovom trenutku mogu reći“, kazao je Bojanić.

Na pitanje da li razmišlja da sa Abazovićem i ostalim isključenim članovima Pozitivne formira partiju, Bojanić je rekao da nastavljaju političko djelovanje, poslije ovoga što se desilo sa većim motivom i manjim balastom.

"Sagledaćemo sa jednom velikom grupom ljudi, to je većinski dio Pozitivne, kako da nađemo najbolje rješenje za naše dalje djelovanje. Cilj je isti, stvaranje demokratske i građanske Crne Gore", kazao je Bojanić.

"Ništa ne isključujem, ali i ne najavljujem novu partiju", kazao je Bojanić, naglasivši da ne razmišlja o prelasku u DF.

On je naglasio i da Pozitivna Crna Gora nema budućnost i da je ta partija pred gašenjem,

Portal Analitika