Politika

Dritan Abazović danas napušta Pozitivnu?

1510DritanAbazovic
F
unkcioner i poslanik Pozitivne Crne Gore Dritan Abazović pozvao je medije da budu u podne na konferenciji koju će održati u Skupštini Crne Gore, a na kojoj će govoriti o stanju u Pozitivnoj i svojoj ostavci.

Dritan Abazović danas napušta Pozitivnu?
Portal AnalitikaIzvor

Podsjećamo, predsjednik Pozitivne Crne Gore Darko Pajović dobio je sinoć podršku članova Glavnog odbora da vodi Pozitivnu do kongresa koji je zakazan za 26. maj 2015. godine. Nakon toga održana je elektronska sjednica Predsjedništva na kojoj je isključeno šest funkcionera te stranke: Mladen Bojanić, Nikola Koćalo, Dragan Cvetković, Emin Duraković, Miloš Konatar i Goran Đurović. Kako je rečeno, protiv Abazovića i Luke Rakčevića, članova predsjedništva koji su se takođe protivili ukazivanju povjerenja Pajoviću, neće biti pokrenut postupak isključenja iz stranke, jer su bili „predmet manipulacije“.

Abazović je sinoć poručio da se Pajović služi nedemokratskim sredstvima kako bi dobio većinu, navodeći kao ilustraciju slučaj Draga Đurovića u Nikšiću i kvalifikujući ga kao „klasičan DPS metod“.

Portal Analitika