Vaterpolo

TRVL: Jadran pobijedio Crvenu zvezdu

1410VaterpoloLoptaok
V
aterpolisti Jadrana pobijedili su večeras u Herceg Novom beogradsku Crvenu zvezdu 11:7 (4:1, 3:1, 1:4 i 3:1), u utakmici trećeg kola B grupe Triglav regionalne lige.

TRVL: Jadran pobijedio Crvenu zvezdu
Portal AnalitikaIzvor

To je drugi trijumf hercegnovskog tima, koji je na startu bio bolji i od Medveščaka. Jedini poraz doživio je od dubrovačkog Juga. Crvena zvezda je upisala drugi poraz u regionalnom takmičenju ove sezone.

Jadran je, nakon startnog vođstva gostiju (1:0), serijom od četiri uzastopna pogotka prvu četvrtinu dobio 4:1, prednost je početkom drugog dijela meča uvećao na četiri (5:1), a u samom finišu i na pet golova (7:2).

Prvak Srbije u nastavku meča uspio je da zaostatak smanji na dva gola (9:7), ali je Jadran golovima Borisa Zlokovića i Dragana Draškovića prednost ponovo vratio na četiri pogotka i time riješio sve dileme oko pobjednika.

Najefikasniji u pobjedničkom timu, na čijem golu se ponovo istakao Slaven Kandić sa 14 odbrana, bili su Boris Zloković i Dragan Drašković sa po četiri gola, Jovan Sarić je postigao dva, a Aleksa Ukropina jedan pogodak.

U beogradskom timu najbolji je bio Strahinja Rašović sa tri pogotka.

(MINA)

Portal Analitika