Fudbal

Pijani Mutu ostao bez vize?!

Mutu1410
Š
ta je sve Adrijan Mutu prošao u fudbalskoj karijeri, nije za knjigu nego memoare u nekoliko tomova.

Pijani Mutu ostao bez vize?!
Portal AnalitikaIzvor

Rumun je upropastio veliki talenat, često punio naslovne strane iz pogrešnih razloga, a teško je prisjetiti se svih gluposti koje je napravio tokom karijere.

Praštalo mu se sve, u ime fudbalskog talenta, uvijek je dobijao novu šansu. Sjetite se, poslije Čelsija đe je bio suspendovan i kasnije dobio i otkaz, prešao je u Juventus.

Kasnije je prodat Fiorentini, kad bi se smirio vidjelo bi se da je strašan igrač. Ali, dobio je novu suspenziju, uzeo je mamine tablete za mršavljenje. Svađao se i sa rumunskim selektorima, optuživan je za krahove nacionalnog tima, napuštao pripreme.

U Fiorentini se proslavio kada je pretukao konobara poslije sukoba, odnosno poslao ga u bolnicu. Kasnije je otišao na Korziku, igrao za Ažaksjo, prije par mjeseci ga je poslovni partner optužio da ga je prinudio da potpiše neke papire pod prijetnjom pištoljem i uz prisustvo zloglasne korzikanske mafije.

Vratio se u Petrolul, a kao zvijezda u finišu karijere postigao je dogovor sa indijskim Puneom, ali neće stići na prvo kolo, đe je trebalo da se suoči sa nekadašnjim klupskim drugom Alesandrom Del Pjerom.

Naime, Mutu je došao po vizu pijan, pa je udaljen uz prijetnje osoblju iz indijske ambasade u Bukureštu. Mediji pišu da se jedva držao na nogama i da mu je poručeno da će dobiti vizu, ali kada bude trijezan.

Pune danas igra meč prvog kola novoformirane lige, vidjećemo hoće li Mutu uopšte stići u Indiju u narednim danima. Ovaj napadač ima 35 godina, tvrdio je da će igrati u Indiji tri mjeseca, kako bi ubijedio Fiorentinu da ga dovede u januaru, ali sigurno da i ako su "Ljubičasti" na to pomišljali, sada su šanse nikakve... (sportske)

Portal Analitika