Politika

Predstavljanje izvještaja Crne Gore na sjednici Komiteta UN

komununun
I
nicijalni izvještaj Crne Gore o implementaciji Međunarodnog pakta o građanskim i političkim pravima biće predstavljen na sjednici Komiteta Ujedinjenih nacija za ljudska prava u Ženevi, tokom naredna dva dana.
Predstavljanje izvještaja Crne Gore na sjednici Komiteta UN
Portal AnalitikaIzvor
Kako je saopšteno iz Ministarstva pravde, delegacija Crne Gore predstaviće Inicijalni izvještaj Crne Gore o implementaciji Međunarodnog pakta o građanskim i političkim pravima, a šefica delegacije, Slavica Rabrenović, sjutra će imati uvodno izlaganje.
„Nakon čega će se predstavljanje nastaviti u formi diskusije u kojoj će učestvovati ostali članovi delegacije Crne Gore i zainteresovani članovi Komiteta. Pored pojašnjenja unaprijed dostavljenih odgovora na Listu pitanja, delegacija će odgovarati na dodatna pitanja članova Komiteta“, kaže se u saopštenju.
Crnogorsku delegaciju čine predstavnici Ministarstva pravde, Ministarstva za ljudska i manjinska prava, Ministarstva unutrašnjih poslova, Ministarstva zdravlja, Ministarstva vanjskih poslova i evropskih integracija, Vrhovnog suda, Vrhovnog državnog tužilaštva, Uprave policije, Kancelarije za borbu protiv trgovine ljudima i Zaštitnika ljudskih prava i sloboda.

Portal Analitika