Košarka

JOVOVIĆ: Sjajna utakmica, hvala publici koja je sve brojnija

BuducnostMZT
U
najboljoj igri nove sezone, Budućnost VOLI je ubjedljivo nadmašila MZT, 96:69, u meču trećeg kola ABA lige, i sa maksimalnim učinkom nalazi se na vrhu tabele, kao i Crvenom zvezda, i Krka.

JOVOVIĆ: Sjajna utakmica, hvala publici koja je sve brojnija
Portal AnalitikaIzvor

„Velike čestitke igračima na sjajnoj utakmici. Hvala i publici, koja je sve brojnija i daje dodatan motiv da dajemo sve od sebe. Sproveli smo plan, odigrali dosta kvalitetnu odbranu, a s druge strane dobar i nesebičan napad, o čemu govori i broj asistencija. Nije bilo lako kao što rezultat govori, odigrali smo sa velikom enegrijom i treba da nastavimo u istom ritmu. Očekuju nas teške utakmice, do samog kraja biće borba za visok plasman, a razmišljamo samo o narednom rivalu. Zadovoljni smo što je Čarapić sa samo 16 godina upisao zvanične minute. Ako bude prilike, dobijaće još šansi, a nadam se da će ih iskoristiti kao što je večeras“ – komentar je Igor Jovovića, trenera Budućnost VOLI-ja.

„Čestitam saigračima na izvrsnoj igri, naša ideja je bila da igramo svih 40 maksimalno koncentrisano i pobijedimo. To smo i uradili. Hvala navijačima štpo su došli u ovolikom broju, nadam se da smo opravdali povjerenje“ – istakao je Vladimir Dašić.

Plavi već u poneđeljak, u ponoć putuju za Rigu, đe ih u srijedu veče očekuje prvi meč u novoj sezoni Eurokupa, sa Ventspilsom.

Portal Analitika