Politika

Opštinski odbor PCG Ulcinj traži ostavku Pajovića

poyitivnaucinj0910
O
pštinski odbor Pozitivne Crne Gore Ulcinj, na sjednici održanoj 7. oktobra usvojio je većinom glasova zaključke kojim traže ostavku predsjednika Darka Pajovića, hitno sazivanje kongresa stranke, i osuđuju neprimjerenu izjavu Pajovića o stranačkim kolegama, saopšteno je iz Opštinskog odbora Pozitivne Ulcinj.

Opštinski odbor PCG Ulcinj traži ostavku Pajovića
Portal AnalitikaIzvor

Članovi OO PCG Ulcinj na sjednici održanoj u utorak zatražili su hitno sazivanje kongresa stranke zbog unutarstranačke situacije, koja je zabrinjavajuća i koju treba riješiti na demokratski način i u razumnom roku.

- Takodje, OO PCG Ulcinj osudio je izjavu predsjednika stranke, Darka Pajovića, a koja se odnosila na potpredsjednika stranke, Mladena Bojanića, i člana Predsjedništva, Nikolu Koćala, u kojoj je medijima 29. jula iznio neprimjerene optužbe na računa svojih stranačkih saradnika. Nakon sveobuhvatne diskusije o unutarstranačkoj situaciji, članovi OO PCG Ulcinj, zbog situacije u stranci i narušenog međusobnog povjerenja, zatražili su neizostavnu ostavku predsjednika stranke, Darka Pajovića – navodi se u saopštenju.

 

Portal Analitika