Politika

Političke partije još uvijek nijesu delegirale predstavnike na Paradi ponosa

0810paradaPOCETNA
V
ećina političkih partija nije još uvijek izabrala predstavnike na Paradi ponosa koja će se održati 2.novembra u Podgorici.

Političke partije još uvijek nijesu delegirale predstavnike na Paradi ponosa
Portal AnalitikaIzvor

Kako je za Portal Analitika kazao PR medijskog pula SDP-a Mirko Stanić, u toj partiji još uvijek nije vođen razgovor o paradi ponosa.

- Još uvijek je rano govoriti na tu temu, kratko je prokomentarisao Stanić u izjavi za Portal Analitika.

Iz DPS-a su pak kazali Portalu Analitika da će se i ovog puta odgovorno ponijeti prema Paradi, te da će imati svoje predstavnike.

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović kazao je za Portal Analitika da ni ove godine njihova podrška neće izostati, te da će predstavnici LP učestvovati u šetnji.

-Bili smo u Budvi, kao i u Podgorici u najjačem sastavu. Isto će biti i ove godine. U programskom opredjeljenju naše partije je da se bori za prava manjina, izjavio je Popović.

U Demokratskom frontu još uvijek, kako kaže poslanik Slaven Radunović, nijesu razmišljali o paradi.

-Još uvijek nijesmo razmišljali o tome i nijesmo zauzeli nikakav stav, poručio je Radunović.

U Socijalističkoj narodnoj partiji nijesmo uspjeli da saznamo da li će neko iz te opozicione partije prisustvovati paradi.

Povorka ponosa biće održana 2.novembra u Podgorici. To će biti treća parada održana u Crnoj Gori. Prva je organizovana u Budvi 24.jula 2013 godine, a druga u Podgorici 20.oktobra iste godine.

Portal Analitika