Fudbal

Ibrahimoviću ugrožena karijera!?

IbrahimovicSvedska
K
ao što je poznato, Zlatan Ibrahimović nije igrao na posljednje tri utakmice za PSŽ, a znamo da se "sveci" bez njega i nijesu baš najbolje proveli u prvenstvu Francuske.

Ibrahimoviću ugrožena karijera!?
Portal AnalitikaIzvor

Međutim, i pored problema sa povredom, popularni Ibra se pojavio na okupljanju reprezentacije Švedske, koja je inače rival Crnoj Gori u kvalifikacionoj grupi za odlazak na Evropsko prvenstvo. Jedan od najboljih napadača svih vremena ima velikih problema sa petom, a medicinski tim u reprezentaciji ne zna šta je uzrok povrede.

"Odradili smo magnetnu rezonancu, ali ona ništa nije pokazala. Nema nikakvih znakova upale, ali Zlatan već nekoliko nedjelja osjeća bol. Takve povrede mogu da budu veoma komplikovane, jer se ne zna odakle dolaze", poručio je Leif Svar fizioterapeut Švedske.

Ibrahimović je posljednji put bio na terenu 21. septembra, a u 100 nastupa za Švedsku postigao je 50 golova i time je postao najbolji strijelac u istoriji ovog nacionalnog tima.

Švedska je na početku kvalifikacija igrala 1:1 sa Austrijom u Beču. U četvrtak ih čeka duel sa Rusijom, a onda u nedjelju gostuju Lihtenštajnu. (Topfudbal)

Portal Analitika