Politika

Vojinović: Tviteraš Medojević se hvalio da je pisao govore Đukanoviću

0810vojinovic
Š
ef Medijskog centra Socijalističke narodne partije (SNP) Miomir Vojinović, kazao je danas da se funkcioner Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević svojevremeno hvalio da je bio najbolji pisac govora Milu Đukanoviću.

Vojinović: Tviteraš Medojević se hvalio da je pisao govore Đukanoviću
Portal AnalitikaIzvor

Vojinović je odgovarajući na optužbe Medojevića, da SNP i predsjednik te partije Srđan Milić ruše jedinstvo opozicije, kazao da je "SNP umalo iznenadio današnji tviteraški atak ,,iskrenog opozicionara“ Nebojše Medojevića".

" SNP CG ne želi da odgovara Tviterom na Tviter, već samo podsjećamo javnost da je ovaj mahač za crnogorski Ustav, onaj isti gospodin Medojević koji se javno deklarisao i hvalio da je svojevremeno bio najbolji pisac govora, nikom drugom do lično Milu Đukanoviću. Iskreno vjerujemo da ovaj poslednji napad nije do kraja usaglašavao sa aktuelnim premijerom naše države. SNP CG zna da ne možete, g. Medojeviću, od mnogobrojnih obaveza do kraja da pratite crnogorsku političku scenu. Ali, kad već pomenuste bojkot, ne znamo da li ste čuli da su poslanici SNP-a bojkotovali Parlament zbog pokušaja prekrajanja izborne volje građana u Herceg Novom i Kolašinu. U međuvremenu, izbori u Novom su zakazani, a skupština u Kolašinu održana - ističe se u saopštenju Vojinovića.

Vojinović na kraju poručuje Medojeviću da ubuduće bojkotuje SNP, ako ni zbog čega, onda zbog jedinstva opozicije.
" Okrenite se DPS-u. Vi znate gdje su najtanji i najslabiji, od ustavnih promjena, preko zemunsko-crnogorskih veza, do britko napisanih govora crnogorskom premijeru. Tek toliko da podsjetimo građane Crne Gore na Vaše mjesto u moru političkih čistunaca na crnogorskoj sceni", zaključio je Vojinović.

Portal Analitika