Zabava

Bila je zvijezda serije "Čuvari plaže", sada prodaje sladolede

0610glumica
B
ivša zvijezda serije „Čuvari plaže“ Nikol Egeret prošle godine upala je u dugove i morala da proglasi da je bankrotirala, a sada je pokrenula sopstveni posao i prodaje sladolede na ulicama Los Anđelesa.

Bila je zvijezda serije "Čuvari plaže", sada prodaje sladolede
Portal AnalitikaIzvor

Nikol se nakon snimanja hit serije "Čuvari plaže" godinama borila s viškom kilograma, a sada, kada je dovela svoju liniju do savršenstva, vozi kamion i prodaje sladolede po ulicama Los Anđelesa.

Glumica, koja je ulogom Samer Kvin stekla status seks-simbola, proglasila je lično bankrotstvo prošle godine, ali se nije predala.

0610glumica2
Sada vozi kamion po ulicama Los Anđelesa i prodaje sladolede, a na društvenim mrežama objavljuje gdje će se i kada zaustaviti kako bi fanovi mogli da kupe sladoled.

Inače, Nikol je u popularnoj seriji pješčanim plažama trčala s Pamelom Anderson i Karmen Elektrom. Nakon što je rodila ćerku Dilan 2000. godine borila se sa viškom kilograma koji su uticali na sve aspekte njenog života. Pokušala je nekoliko puta da smrša i pred kamerama, ali 2011. godine je dobila drugu ćerku Kegan i ponovo zatražila pomoć stručnjaka, te konačno uspjela da se riješi viška kilograma.

(b92.net)

Portal Analitika