Fudbal

Crnogorski Telekom i FSCG produžili saradnju

FSCGTelekom
F
udbalski savez Crne Gore i crnogorski Telekom produžili su sportsko partnerstvo započeto 2008. godine - novi jednogodišnji sponzorski ugovor danas su u prostorijama FSCG potpisali predsjednik Dejan Savićević i Milija Zeković, zamjenik izvršnog direktora crnogorskog Telekoma za komercijalne poslove.

Crnogorski Telekom i FSCG produžili saradnju
Portal AnalitikaIzvor

- Ponosni smo što jedna od najvećih, ako ne i najveća kompanija u Crnoj Gori, nastavlja saradnju sa Fudbalskim savezom Crne Gore, sedmu godinu za redom. Drago mi je što je Telekom prepoznao FSCG i fudbal kao sport za najbolju promociju njihove firme u našoj zemlji. Mislim da smo dosadašnjim igrama i rezultatima opravdali ovo partnerstvo na najbolji mogući način i da će tako biti i ubuduće - rekao je nakon potpisivanja predsjednik FSCG.

Telekom će sedmu godinu za redom biti zlatni sponzor fudbalske reprezentacije Crne Gore, ali i generalni sponzor Prve fudbalske lige Crne Gore čije ime nosi više od pola decenije.

- Zaista je velika čast biti uz nacionalni fudbalski tim. Ovo je priča koja uspješno traje već sedam godina. Oni koji se bave numerologijom kažu da je sedam sveti broj, da simboliše savršenstvo i sreću. Ja se iskreno nadam da će Telekom i FSCG svojim radom i rezultatima to i da potvrde. Saradnju ovjeravamo u pravom trenutku, pred vaš put u Lihtenštajn i Austriju na dvije važne utakmice kvalifikacija za Euro 2016. Nadam se da ćete nas obradovati sa novih šest bodova - rekao je Zeković.

Portal Analitika