Fudbal

Venger: Nijesam ni slušao Murinja

SvadjVenegerMurinjo
M
enadžer Arsenala Arsen Venger rekao je da je samo malo gurnuo Žoze Murinja tokom meča sa Čelsijem i da ne žali zbog svog postupka.

Venger: Nijesam ni slušao Murinja
Portal AnalitikaIzvor

Fudbaleri Čelsija slavili su sa 2:0 u londonskom derbiju, koji je obiležilo i koškanje dvojice menadžera. Venger je tada ušao u Murinjov prostor i odgurnuo je portugalskog stručnjaka, prije nego što ih je sudija pozvao i upozorio da se smire.

„Ne. Zbog čega bih žalio. Želio sam da odem od mjesta ’A’ do mjesta ’B’ i neko mi se našao na putu, bez ikakvog znaka dobrodošlice. ’B’ je bio Sančes, a ja sam želio da vidim koliko je povrijeđen. Iskreno, nisam ni slušao šta je Murinjo govorio“.

Venger je istakao da je malo gurnuo Murinja, a takođe je istakao da su pojedini igrači Čelsija imali sreće što nisu zaradili isključenje.

„Mislim da je Oskar imao sreće što je ostao na terenu zbog ponovljenih faulova koje je napravio. Dobio je žuti karton u 88. minutu i namjerno je faulirao prilikom svakog prekida. Ivanović takođe. Imali su zaista oštre prekršaje, ali je to sve do sudije, ne do mene“, istakao je Venger.

Portal Analitika