Politika

Džemal Ljušković izabran za predsjednika SO Bijelo Polje

dzemo
D
žemal Ljušković
izabran je za predsjednika Skupštine Opštine Bijelo Polje, na današnjoj sjenici lokalnog parlamenta.

Džemal Ljušković izabran za predsjednika SO Bijelo Polje
Portal AnalitikaIzvor

Tim povodom, Ljušković je kazao da ukazano povjerenje doživljava kao čin najvećeg povjerenja cjelokupnoj vlasti opštine Bijelo Polje, koju predvodi DPS sa svojim kooalicionim partnerima u minulom periodu.

- Obećavam punu saradnju, pomoć i podrušku svakom od odborniku, samim tim i svakom građaninu, bez razlike na političku pripadnost, u okviru nadležnosti i ovlašćenje koje ima predsjednik Skupštine Opštine. Drugo,obećavam puno rada, otvorenosti inicijativnosti prema svakom, a posebno prema privrednicima i preduzetnicima. Jer, složićemo se, nezaposenost je naš najveći, ne samo socijalni već i ekonomski problem i savaki pomak na sektoru zaopšljavanje bio bi od izuzetnog značaja za naše građane, kazao je Ljušković naglašavajući da je Skupština u prošlom period, kada je bio u pitanju razvoj Opštine u svim segmentima, imala jedinstven stav pa se nada da će pred ovim odborničkim sazivom jedinstvo, sklad, harmonija i razvoj grada biti u prvom planu i u narednom periodu.

- Otvaranje Bjelasice i Đaloviće klisure, izgradnja kolektora, dalja modernizacija putne infrastrukture, podsticanje malog i srednje biznisa, poljoprivreda i turizam kao i drugi resursi su oblasti gdje naaša Opština tek treba da intezivira aktivnosti, iskoristi ove resurse koje posjedujemo, a sve u cilju rješavanja nezaposlenosti. Moramo intezivirati međuopštinsku, međunarodnu a pogotovo pograničnu saradnju i kroz IPA programe rješavati naše ukupne problem, što će u narednom periodu biti i državni prioritet na putu ka evropskim inetgracijama. NVO sektoru poručujem punu podršku i saradnju na projektima od inetresa za građane i Opštinu Bijelo Polje. Predstavnicima medija obećavam takođe punu podršku, saradnju i otvorenost, istakao je Ljušković. (www.bijelopolje.me)

 

Portal Analitika