Zabava

Nova sezona „The Books of Knjige“ na Anteni M

2212gajooo
K
ultna radio emisija humorističke četvorke, koja se već skoro dvadesetak godina emituje na podgoričkom Radiju Antena M, startuje večeras, tačno u ponoć.

Nova sezona „The Books of Knjige“ na Anteni M
Portal AnalitikaIzvor

Što donosi nova radio sezona slušaocima, a što samoj organizaciji The Books of Knjige, pokušali su iz Dnevnih Novina saznati od Zorana Markovića Zonja, na što je on kratko odgovorio:

"Ne donosi ništa", izvinjavajući se što ne može mnogo reći jer se "trenutno nalazi sa limarima na krovu zgrade gdje im daje posljednje instrukcije za izradu raznobojnog i veselog dimnjačkog kokota".

Potom je dao telefonski broj Dizdara Mileusnića, čuvenog travara iz Mačve, koga je predstavio kao zvaničnog PR-a The Books of Knjige za sezonu 2014/15.

Dizdar se na poziv javio i u 20-minutnom razgovoru pokušao prodati ljekovito bilje protiv upale bubrega i mokraćnih kanala cjelokupnoj redakciji. Ipak, od njega se moglo čuti da mu The books of Knjige duguju 700 eura na ime isporučenih tableta za potenciju, koje on familijarno proizvodi, a koje su Cetinjani od njega naručili za dalju preprodaju i djelimično privatnu upotrebu.

Kao model prebijanja duga, Dizdaru je predloženo da bude zvanični PR grupe i da se u narednih godinu dana pojavljuje u medijima umjesto The Books of Knjige, i samim tim pokuša što bolje da izreklamira sebe i svoju travarsku djelatnost.

Portal Analitika