Rukomet

Budućnost pobijedila Podravku

RUkometasiceBuducnosti
R
ukometašice Budućnosti savladale su večeras u Koprivnici, u prijateljskom meču, ekipu Podravke 28:21 (14:9). Budućnost i Podravka biće rivali u grupnoj fazi Lige šampiona.

Budućnost pobijedila Podravku
Portal AnalitikaIzvor

Najefikasnija u podgoričkom timu bila je Radmila Petrović sa osam golova, Kristina Neagu i Katarina Bulatović postigle su po šest, dok je sa četiri pogotka meč završila Biljana Pavićević.

Trener Budućnosti Dragan Adžić kazao je da je ekipa imala četiri dobre provjere i da je ostalo još svega desetak zajedničkih treninga do meča sa Vardarom, na startu Lige šampiona.

"Bilo bi dobro da smo utakmice mogli da rasporedimo u više dana i da su odigrane u nekom boljem terminu. Od subote smo u takmičarskom ritmu, imali smo četiri dobre provjere i najvažnije je da su sve igračice ostale zdrave. Ostaje nam još desetak zajedničkih treninga do prvog meča u Ligi šampiona protiv Vardara. Sve igračice su bile na potrebnom nivou i zadovoljni se vraćamo u Podgoricu", rekao je Adžić u izjavi za zvanični sajt kluba.

Budućnost se sjutra vraća u Podgoricu i treniraće do subote, nakon čega slijedi okupljanje reprezentacije u okviru EHF neđelje.

Portal Analitika