Region

Vučić: Moj brat držao ličnu kartu

brat
P
remijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su pripadnici Žandarmerije počeli da tuku njegovog brata dok je držao ličnu kartu u ruci.

Vučić: Moj brat držao ličnu kartu
Portal AnalitikaIzvor

Vučić je rekao da se to vidi na snimku, koji imaju državni organi.

"Imamo snimak na kome se vidi da su dali legitimacije, ali o tome više neću da govorim. Naravno da sam objektivan, a žao mi je što se mnogi raduju nečijoj nesreći, a da to neko ničim nije zaslužio", rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

Brat premijera Srbije Andrej Vučić pretučen je u nedjelju, u javnosti se pojavio i jedan snimak, a on je danas u izjavi Tanjugu demantovao navode pojedinih medija da je odbio da se legitimiše i rekao da su upravo legitimacije povod za prebijanje.

Andrej Vučić je rekao da su i njegovi pratioci uredno pokazali legitimacije, a ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je nešto ranije da su u pitanju pripadnici "Kobri", koji su pravili društvo bratu premijera.

Premijer Vučić je rekao i da su očevici potvrdili da su njegov brat i njegova pratnja pokazali legitimacije. On je naveo i da "mržnja prema njemu ne mora da se širi prema njegovoj porodici", istakvaši da tu misli na one koji su "lažima pokušali da dezinformišu javnost". (B92)

 

Portal Analitika