Fudbal

Van Persi: Prioritet je LŠ

VanPersi09.09
M
ančester Junajted je uz mnogo muka ostvario dvije pobjede u prvih šest kola Premijer lige, a Robin van Persi ističe da je prioritet plasman u Ligu šampiona.

Van Persi: Prioritet je LŠ
Portal AnalitikaIzvor

Velikan sa Old Traforda je proteklog ljeta potrošio skoro 150 miliona funti na transfere među kojima su bili Anhel di Marija i Radamel Falkao, ali se i dalje muči.

"Kada pogledate naš tim, navijače, stadion, normalno je da budemo među četiri. Ove sezone imamo sjajnog menadžera, navijači su uvijek fenomenalni, teško je ne plasirati se u LŠ", rekao je Van Persi.

Iako Junajted ima jedan od najboljih napada u Evropi, u centru pažnje je krhka odbrana koja je primila devet golova u prvih šest kola, pa je pritisak na ofanzivne igrače još veći da popravljaju situaciju.

"Mislim da smo sposobni da to uradimo. Sve su to (Falkao, Di Marija, Vejn Runi) vrhunski individualci. Utakmice kao ona protiv KPR (4:0) pomažu u našim naporima da zajedno ostvarimo cilj. Napravili smo korak nazad protiv Lestera (poraz 5:3), ali pobjeda u ovim uslovima koji smo ostvarili za vikend (2:1 protiv Vest Hema) pokazuje da i u teškoj situaciji možemo da trijumfujemo. Moramo da nastavimo tako", istakao je Van Persi.

Portal Analitika