Politika

Kneževićeva partija boriće se protiv podjela u Crnoj Gori

2609bulatovicknezevicok
N
ova stranka Milana Kneževića i Predraga Bulatovića biće građanski profilisanja i boriće se protiv diskriminacije i vještačkih podjela u Crnoj Gori, saznaje Portal Analitika.

Kneževićeva partija boriće se protiv podjela u Crnoj Gori
Portal AnalitikaIzvor

Izvor Portala Analitike koji je uključen u formiranje stranke je saopštio da će stranka neće biti ni desničarska ni stranka desnog centra već stranka socijalne prvde, navodeći da naziv još nije određen. Mediji su ranije objavili da će stranka zvati Stranka socijalne pravde.

1209milanknezevic
- U Demokratskom frontu postoji stranka desnog centra i to je Nova srpska demokratija, postoji i konzervativna stranka i to je Pokret za promjene. Stranka će biti profilisana shodno idejama i stavovima koje su zastupali članovi SNP-a u okviru te partije, a kasnije i u okviru DF-a. Ideja je da to bude stranka koja će se boriti protiv diskriminacije, kao stranka kaoja će se boriti za prva svih ugroženih u crnogorskom društvu i stranka koja će imati jasno određenje prema svim društvenim anomalijama koje postoje u crnogorskom društvu uključujući tu i vještačke podjele koje postoje između Srba i Crnogoraca, naveo je izvor Analitike.

On je istovremeno demantovao da će se nova stranka zvati Stranka socijalne prvade i da je određena kadrovska kombinatorika vrha stranke.

Ono što je izvjesno da će pored Kneževića i bivši predsjednik SNP-a i nekadašnji lider Bloka za zajedničku državu Predrag Bulatović značajno biti uključen u formiranje te stranke.

Prema ranijim medijskim najavama Kongres te nove stranke bi trebalo da se održi do kraja godine.

N.Z.

Portal Analitika