Rukomet

Budućnost ubjedljiva i protiv Metalurga

RUkometasiceBuducnosti
R
ukometašice Budućnosti pobijedile su večeras u Podgorici skopski Metalurg 30:15 (14:7), u utakmici drugog kola Regionalne lige. Podgorički tim dobio je i jučerašnji duel sa Krimom rezultatom 33:15.

Budućnost ubjedljiva i protiv Metalurga
Portal AnalitikaIzvor

Najefikasnija u pobjedničkom bila je Kamila Dalbi sa osam, dok je Radmila Petrović meč završila sa šest golova. U timu iz Skoplja najbolja je bila Sara Ristevska sa četiri pogotka.

Trener Dragan Adžić protiv Metalurga odmorio je golmanke Klaru Voltering i Martu Žderić, bekove Kristinu Neagu, Milenu Knežević i Katarinu Bulatović, pivota Draganu Cvijić i krilo Majdu Mehmedović, dok je Radmila Petrović ulazila u igru samo zbog izvođenje sedmeraca i realizovala je svih šest.

Budućnost sjutra ujutru putuje za Zagreb, gdje će u 18 sati i 30 minuta odigrati kontrolni meč protiv Lokomotive, a u utorak u istom terminu odmjeriće snage protiv Podravke u Koprivnici.

Uspješne su bile i rukometašice Danilovgrada, koje su savladale Krim 32:26 (15:14). Danilovgrad je dobio i jučerašnji meč sa Metalurgom 26:18 (13:8). (Mina)

Portal Analitika