Zabava

Gotovo polovina žena ima plan B

2509troje
N
edavno provedena anketa pokazala je da gotovo polovina žena u vezi ima i plan B, preciznije rezervnog partnera, što bi neke muškarce moglo natjerati da dva puta razmisle kada odluče da provedu veče s društvom u kafiću ili odbiju da iznesu smeće kada ih partnerica to zamoli.

Gotovo polovina žena ima plan B
Portal AnalitikaIzvor


OnePoll.com čiji su zaposleni proveli istraživanje među 2000 ispitanica tvrde da 43 posto žena ima plan B u slučaju da stvari s aktuelnim odabranikom ne funkcionišu po njihovim očekivanjima.



Ne začuđuje da je kandidat B najčešće stari prijatelj. Da, onaj tip koji joj je poput brata. Drugi najčešći izbor je neko ko joj je poznat oko sedam godina i veliki su izgledi da ga je njen partner već upoznao. To bi mogao biti bivši suprug, bivši dečko, kolega ili neko koga su srele u teretani.



Svaka peta ispitanica kazala je kako joj je svaki deseti rezervni frajer priznao da je beznadno zaljubljen u nju i da je zbog nje spreman da sve ostavi.



Zabrinjavajuće je, kaže PR OnePoll.coma da svaka četvrta žena prema dotičnom gaji jednako snažne osjećaje kao za aktualnog partnera, a čak petnaest odsto ih priznaje da su osjećanja za kandidata B snažniji nego za trenutnog partnera.



Utješno je da svaka treća ispitanica tvrdi kako sumnja da će se ikad išta dogoditi između nje i njenog rezervnog frajera i zanimljivo da 46 posto žena koje su učestvovale u istraživanju pretpostavlja da bi i njihov partner mogao da ima plan B.

hrt.hr

Portal Analitika