Zabava

Ivana Čupić, manekenka koja sanja da sa bavi diplomatijom

ivana4ok
P
oznata crnogorska manekenka Ivana Čupić (22) priča za Portal Analitika o svom poslu, želji da se bavi diplomatijom, kao i učešću na takmičenju u Hong Kongu.

Ivana Čupić, manekenka koja sanja da sa bavi diplomatijom
Portal AnalitikaIzvor

“Modelingom se bavim od osamnaeste godine. Sasvim slučajno sam zašla u vode tog posla, a danas ono za mene predstavlja jednu od najvećih ljubavi, odnosno hobija, kaže Čupić.

ivana1ok
Lijepa Nikšićanka ističe da Crna Gora, sve više, napreduje u vezi sa pitanjem manekenstva, ali poslovi su kratkotrajni i slabo plaćeni.

“Međutim, iako dosta komercijalizovano, manekenstvo je vani mnogo više plaćeno i zahtjeva veći rad. Tako da u inostranstvu može biti profesija, a ovdje samo hobi, navodi ona.

Što se tiče njenih budućih poslovnih planova, oni su vezani za moguće učešće na takmičenju u Hong Kongu u decembru, na koji bi je poslala matična agencija Montenegroartproduction.

“Takođe, tu je i prihvatanje jedne od ponuda za rad u inostranstvu- a otom potom. Student sam Diplomatije, i u skladu sa obavezama na istoj planiram svoje obaveze u modelingu, objašnjava Čupić. Ona je široj javnosti poznata po mini ulogi u seriji “Budva na pjenu od mora”.

“Pored velikog broja revija Jelene Đukanović, na čijoj reviji sam i debitivala, tu su i snimanje reklame za Nikćicko pivo, snimanje i mini uloga u seriji "Budva na pjenu od mora", spota Dj Koja i Milene Đergović za pjesmu "Te acuerdas" itd. Uglavnom se moj rad bazira na radu na pisti, što više volim od fotografisanja, zaključila je Čupić.

P.Z.


ivana3ok

Portal Analitika