Zabava

VIDEO: Kako dati otkaz za pamćenje?

2509otkaz
D
avanje otkaza je stresna situacija koju niko ne priželjkuje. Što sve možete da uradite kada vam prekipi, a ne želite da odete u tišini? Evo nekoliko inspirativnih primjera kako šefu da jasno date do znanja da vam je svega dosta.

VIDEO: Kako dati otkaz za pamćenje?
Portal AnalitikaIzvor

Da počnemo od skorašnjeg primera, reporterka televizijske kuće KTVA-TV Šarlo Grin dala je otkaz za vrijeme prenosa uživo rečima "J…š to, dajem otkaz" i najavila kako planira da se posveti borbi za legalizaciju marihuane na Aljasci.

Marina Šifrin radila je za kompaniju koja je proizvodila video vijesti.

"Sad je 4:30 i ja sam na poslu... Moj šef jedino brine o broju klikova... Odlučila sam da napravim jedan video u kojem ne moram da brinem o broju klikova i mogu da se posvetim sadržaju", kaže Šifrin u plesnom videu kojim daje otkaz.

Dobila je više od 18 miliona klikova.

Stjuart Stiven Slejtern opsovao je putnika prije nego što je napustio avion koristeći tobogan za prtljag. Poslije toga je s odjeće skinuo oznake kompanije i odjurio kući na seks sa svojim dečkom, gdje ga je pronašla policija, koja ga je optužila za ugrožavanje sigurnosti. Jedan od kolega nazvao ga je herojem radničke klase.

Džoi Defrančesko dao je otkaz zbunjenom šefu u hotelu uz pomoć svojih prijatelja, koji su za to vrijeme hodali za njim i svirali u maniru "Guča 2014".

Kris Holms je radio na londonskom aerodromu "Stansted" i dao otkaz na svoj 31. rođendan u obliku torte na kojoj piše kako želi da se posvetiti stvarima koje ga vesele. Jedna od njih je biznis s pečenjem kolača.

Gven Din je dala otkaz pred više od sto miliona ljudi koji su gledali utakmicu "Superbowla". Rekla je da želi da pokrene sopstveni posao i u tome je i uspjela.

Liz Val dala je otkaz kao voditeljka vijesti na RT-u, tako što je u "etru" rekla da ne želi da radi za televiziju koju finansira ruska vlada i zataškava postupke ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Na Facebook stranicama države Montana neimenovana administratorka dala je otkaz napisavši "J…š ovaj posao" i najavila preseljenje sa porodicom i budućim mužem. Dobila je više od 150.000 lajkova.

Izvor i foto: b92.net

 

 

Portal Analitika