Zabava

Ovako izgledaju najljepše grudi na svijetu

2409grudi
L
jepotice poput Skarlet Džohanson ili Mirande Ker srećnice su koje imaju najpoželjnija tijela na svijetu, a sada to potvrđuju i istraživanja ljekara, bar kada se radi o obliku grudi.

Ovako izgledaju najljepše grudi na svijetu
Portal AnalitikaIzvor

Ljekari su odlučili da istraže da li je ljepota grudi zaista u vezi s veličinom, ili je oblik važniji. Ispostavilo se da postoji savršen oblik grudi, koji nema veze s veličinom, a krasi mnoge slavne ljepotice poput Kejt Midlton, Megan Foks, Mirande Ker, Kejti Peri i Keli Bruk.

Otkriveno je da je u dobijenoj formuli najvažnija veličina gornje, odnosno donje strane dojke. Istraživači vjeruju da su najljepše grudi one kojima je gornja polovina malo manja u odnosu na donju, kada posmatramo bradavicu. To, zapravo, znači da je bradavica zbog oblika dojke uperena gore za 20 stepeni.

Da bi se to potvrdilo, više od 1.300 ispitanika trebalo je da ocijeni ženske grudi različite veličine i oblika. Grudi koje su imale odnos 45 prema 55 s aspekta pozicije bradavice najviše je pohvalilo 87 odsto ispitanika.

Tako je potvrđeno da, bez obzira na godine, rasu ili podneblje u kom se žena nalazi, najljepše ženske grudi nemaju veze s veličinom, već s oblikom.

Na drugom mjestu je oblik grudi ravnomjerne veličine u odnosu na bradavicu. Takve grudi najviše voli oko devet posto ispitanika, a ima ih Britni Spirs.

B92

Portal Analitika