Fudbal

Ronaldo postigao osam golova za šest dana!

Ronaldo0509
N
ajbolji fudbaler svijeta Kristijano Ronaldo nastavlja sa nevjerovatnim partijama za Real, a ovoga puta za šest dana postigao je čak osam golova!

Ronaldo postigao osam golova za šest dana!
Portal AnalitikaIzvor

Ronaldo je tako stigao do 12 pogodaka u svim takmičenjima ove sezone i najviše doprinio nevjerovatnim rezultatima Madriđana ove neđelje.

’Kraljevski klub’ je za manje od sedmice uspio da postigne 18 golova – prvo je pobijeđen Bazel sa 5:1, potom je „stradao“ Deportivo (8:2), da bi u trećem meču Elče savladan sa 5:1.

Seriju golova u Primeri Portugalac je počeo protiv Kordobe, da bi nastavio u porazu od gradskog rivala Atletika sa 2:1. Uslijedila su dva het-trika i golovi u LŠ, pa je tako Ronaldo na 9+3 u dva takmičenja. Stigao je i do 28. het-trika u karijeri (25 u Realu).

„Kristijano ne voli da igra okrenut leđima golu, on želi da traži prostor po boku i da ide ka golu. Pokreti koje pravi su veoma brzi i to je uvijek iznenađujuće. On je uvijek u pravoj poziciji jer ima jedinstven dar kretanja. Bilo mu je potrebno neko vrijeme u kom će raditi, a on je to činio svojom profesionalnošću i disciplinom koju ima. U veoma dobrom je fizičkom stanju, motivisan je i postiže mnogo golova“, rekao je trener Karlo Ančeloti.

Portal Analitika