Fudbal

Junajted vraća Pikea na "Old Traford"?

Pike2309
M
ančester Junajted prolazi kroz veliku rezultatsku krizu za koju lijek nije uspio da nađe ni Luj Van Gal koji je tokom ljeta potrošio na pojačanja dobrih 150 miliona funti.

Junajted vraća Pikea na "Old Traford"?
Portal AnalitikaIzvor

Zalud dovođenje Di Marije i Falkaa kada odbrana Mančester Junajteda djeluje kao raštimovani orkestar koji vapi za iskusnim igračem kakvi su bili Rio Ferdinand i Nemanja Vidić.

Uprkos činjenici da Van Gal nije uspio da sklopi ekipu koja će uspjeti da se bori za titulu čelnici Junajteda i dalje vjeruju Holanđaninu i vjeruju da bi tokom januarskog prijelaznog roka moglo da bude rješeno pitanje krhke odbrane dovođenjem jednog ili dvojice vrhunskih igrača.

Mediji na ostrvu večeras su otkrili da na "Old Trafordu" kuju plan kako da u klub vrate Đerara Pikea, štopera Barselone koji je u periodu od 2004. do 2008. bio na platnom spisku "Crvenih Đavola".

Đerar Pike do sada nije impresionirao novog trenera u Barseloni a tu je i konkurencija u vidu novajlija Matjea i Vermalena. Problem za realizaciju Pikeovog transfera mogao bi da leži u činjenici da Barselona neće moći da kupuje igrače u naredna dva prijelazna roka pa je pitanje da li će se Luis Enrike tako lako odreći Pikea.

Portal Analitika