Fudbal

"Stamford Bridž" će ponovo vidjeti Lamparda

LamaprdSiti2109
M
enadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini priznao je da klub razmatra mogućnost produžetka saradnje sa Frenkom Lampardom čime se otvara mogućnost da Lamps ponovo zaigra protiv bivšeg kluba.

"Stamford Bridž" će ponovo vidjeti Lamparda
Portal AnalitikaIzvor

Bivši vezista Čelsija pokazao je da još uvijek nije za staro gvožđe golom kojim je Mančester Sitiju obezbijedio remi sa svojim bivšim klubom.

Lampard je nedugo nakon ulaska na teren zatresao mrežu Tiba Kurtoe i tako spriječio Čelsi da slavi na "Etihadu" a sve su prilike da će ponovo zaigrati protiv bivšeg kluba.

Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini otkrio je da će Siti pokušati da zadrži Lamparda na pozajmici do sredine februara iako je prvobitni dogovor o pozajmici sa Njujork Sitijem bio da se Lamps vrati u "Veliku Jabuku" do sredine januara.

Ukoliko "Građani" uspiju da se dogovore sa klubom koji se nalazi u vlasništvu čelnika "Građana", Frenk Lampard će 31. januara još jednom zaigrati protiv Čelsija u uzvratnom prvenstvenom duelu.

U tom slučaju, "Stamford Bridž" bi imao priliku da pozdravi legendu ali nema sumnje da bi ovoga puta "Plavci" više voljeli da izostane pogodak Frenka Lamparda.

Portal Analitika