Fudbal

Radović: Vrata Crne Gore su mi otvorena u svakom trenutku

RadovicLegija
S
rpski fudbaler Miroslav Radović koji igra za Legiju iz Varšave, odličnim partijama vjerovatno je zaslužio poziv selektora Srbije, ali ga još nema u reprezentaciji. U međuvremenu, neki drugi savezi, prije svega crnogorski i poljski, čekaju i pokušavaju da privole Radovića da igra za njih, pišu Večernje novosti.

Radović: Vrata Crne Gore su mi otvorena u svakom trenutku
Portal AnalitikaIzvor

Radović je nekoliko posljednjih sezona najbolji fudbaler poljskog šampiona.

„Ta priča traje već duže vrijeme i iskreno više se i ne opterećujem. Znam da sam davno zaslužio poziv i isto tako znam da su ga mnogi dobili koji možda i nijesu bili za reprezentaciju. Svjestan sam ja da se poljska liga malo slabije prati kod nas, ipak Liga Evrope bi trebalo da bude neko mjerilo, a ja sam ovog ljeta šest puta bio strijelac“, rekao je Radović za „Večernje novosti“.

''Znam i da nijesam jedini igrač kojeg prati ovakva sudbina, jednostavno nekom se tako ’zalomi’ u karijeri i sada više ne pridajem veliki značaj tome. Ako bude poziva - super, dolazim, ako ne bude, šta da se radi, ne mogu sam sebe da pozovem“, dodao je bivši igrač Partizana.

On je početkom januara dobio poljsko državljanstvo.

„Imao sam kontakte sa ljudima iz Crne Gore i vrata su mi praktično otvorena u svakom trenutku. Iz razgovora ovdje u Varšavi vidim da bi me i Poljaci zvali pod zastavu ukoliko bih izjavio da sam spreman da igram za njihovu reprezentaciju. A ja čekam...“, zaključio je Radović.

Portal Analitika