Društvo

Danilu Baletiću nagrada TO Podgorica za promociju grada

1607transformers3
T
uristička organizacija Podgorice će i ove godine tradicionalno obilježiti 27. septembar - Svjetski dan turizma, na temu Turizam i razvoj lokalne zajednice, navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Danilu Baletiću nagrada TO Podgorica za promociju grada
Portal AnalitikaIzvor

Taj dan će obilježiti davanjem podrške promociji meda, zdrave hrane i zdravih stilova života, koji će pratiti manifestaciju XX Podgorički dani meda, uručiti zahvalnice pojedincima koji su dali doprinos u promociji Glavnog grada kao turističke destinacije i upriličiti promotivni izlet za goste iz regiona i predstavnike turističke privrede Glavnog grada i Crne Gore i time upoznati sa turističkim potencijalima Podgorice.

"Naime, TO Podgorice će u okviru manifestacije, 26. septembra, dodijeliti zahvalnicu i nagradno putovanje (TA Atlas Tours) mladom umjetniku Danilu Baletiću za izložbu Transformersi čuvaju Podgoricu, kojom je skrenuo pažnju inostranih medija i turista i na taj način dao doprinos u promociji našeg grada van granica Crne Gore, pohvalu za najatraktivniji štand na manifestaciji, promotivni izlet za goste iz regiona i predstavnike turističke privrede, u saradnji sa Kompanijom Plantaže-13.jul, obići će se vinski podrum Šipčanik, uz zakusku i degustaciju crnogorskih vina", navodi se u saopštenju.

Manifestacija će se održati na Trgu Republike, sa početkom u 10 sati.

Portal Analitika