Društvo

Vukotići preuzeli i posljednji Fricov kafić

2906-kotor
U
narednih pet godina zakupci poslovnog prostora na glavnom gradskom trgu u Starom gradu u Kotoru, u kojem je do sada radio kafe-bar “Moka”, biće Kotorani, braća Jovica i Igor Vukotić, koji se, prema policijskim evidencijama, dovode u vezu sa takozvanim “škaljarskim klanom”, pišu Dnevne novine.

Vukotići preuzeli i posljednji Fricov kafić
Portal AnalitikaIzvor

Nakon što je utvrđeno da su novi zakupci, braća Vukotići, poštovali svu proceduru, ugovor o zakupu potpisan je juče kod kotorskog notara Branke Kašćelan. Direktor Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora Ivo Magud kazao je Dnevnim novinama da je još preostalo da se obavi primopredaja prostora, te da će to biti učinjeno narednih dana.

Lokal "Moka" je donedavno bio u zakupu Željka Bojanića, a u njegovoj bašti je prije četiri godine ubijen Dragan Dudić Fric, koji je važio za neformalnog vlasnika tog kafea, koji se nalazio u ovom poslovnom prostoru. Njega je sa dva hica iz pištolja ubio Ivan Vračar, navodno zbog osvete ubijenog druga Dejana Đukovića, bliskog grupaciji koja se sada naziva "škaljarski klan". Ubistvo Đukovića, inače, nije nikada rasvijetljeno.

Portal Analitika