Politika

PRAVEDNA: Iza naizgled nadmoćne vlasti krije se istrošena partija

2209pravedna
D
PS-ovski režim je, u suštini, atrofirani organizam koji posljednju snagu crpi iz zloupotrebe preostalih javnih resursa, Đukanovićevog medijatorstva i saučesničke opozicije, stav je Pravedne Crne Gore.

PRAVEDNA: Iza naizgled nadmoćne vlasti krije se istrošena partija
Portal AnalitikaIzvor

U saopštenju ovog političkog kluba dostavljenom Portalu Analitika na sljedeći način opisuju nezavidnost situacije u kojoj se trenutno nalaze Crna Gora i njeni građani:

- Partitokratija sa građanima sabijenim u zemunice, slaba ekonomija i rašireno siromaštvo i ruganje sa pravnom državom prepoznaju se na svakom koraku u Crnoj Gori. DPS je, nakon više od dvadeset godina vlasti, uspio da stvori društvo koje ubija nadu u bolju budućnost. Iza naizgled nadmoćne i nesmjenjive vlasti, krije se istrošena, bezidejna i iskvarena partija.

Iz Pravedne dodaju da je „Crna Gora danas postala praznina koju neće moći spasiti lažirani statistički izvještaji, niti sporadične pohvale sa Zapada“.

-

Đukanovićev

providni populizam i nemoć da sprovede potrebne reforme, što bi svakako predstavljalo i njegov politički kraj, samo produžavaju trajanje beznadežnog poretka. Ali, neka se DPS ne zavarava. Čak i nemali broj građana koji ga podržava na izborima to ne radi jer vjeruje njegovoj politici, već to čini zbog straha za svoja radna mjesta, zbog bojazni za svoje poslove i zbog sitnog koristoljublja. Zato je DPS-ovska država postala zemlja koju većina ne voli i koja nema više šta da ponudi osim osjećanja nejednakosti, izmanipulisanosti i nepravde – zaključuje se u saopštenju medijskog pula Pravedne CG.

Portal Analitika