Fudbal

PL: Remi u derbiju, Lampard donio bod Sitiju!

SitiCelsi2109
D
erbi između Mančester sitija i Čelsija obilježio je i odlučio legenda "plavaca" Frenk Lampard, trenutno na pozajmici u Sitiju, koji je golom za 1:1 pet minuta prije kraja rastužio i sebe i dojučerašnje saigrače.

PL: Remi u derbiju, Lampard donio bod Sitiju!
Portal AnalitikaIzvor

Čak šest žutih kartona, od čega četiri igračima Sitija i samo jedan udarac u okvir gola, koji su uputili "građani", viđeni su u prvom poluvremenu. Od početka drugog poluvremena fudbaleri Sitija opsijedali su gol Kurtoe, a Belgijanac je sjajno reagovao i zaustavio najopasniji udarac Aguera koji je poslije akcije Jaje Turea i Zabalete nekako uspio da šutira kroz zid "plavaca".

Čelsi je do vođstva došao u 71. minutu. Košta je proigrao Azara na desnoj strani odakle je belgijski reprezentativac uputio centaršut, pravo na drugu stativu do Širlea koji je zatresao mrežu za 0:1. U 78. minutu Aleksandar Kolarov ustupio je mjesto Frenku Lampardu, legendi Čelsija na pozajmici u Sitiju iz njujorškog Red Bula, koga su svi sa tribina pozdravili aplauzom.

A, onda, pet minuta prije kraja Aguero je na lijevoj strani izbacio Milnera, on je povratnom loptom pronašao Lamparda koji je pored Džona Terija pogodio donji lijevi ugao za konačnih 1:1.

Portal Analitika