Fudbal

DRUGA LIGA: Nova pobjeda Iskre

DrugaLiga
F
udbaleri Iskre pobijedili su danas u Ljajkovićima ekipu Bratstva 3:2 (1:0), u utakmici sedmog kola Druge crnogorske lige. Lider šampionata upisao je četvrti reijumf i zadržao prvo mjesto na tabeli.

DRUGA LIGA: Nova pobjeda Iskre
Portal AnalitikaIzvor

Jezero i Kom igrali su u Plavu 1:1 (1:1), dok je Igalo pred svojim navijačima trijumfovalo u duelu sa tivatskim Arsenalom 3:1 (1:0).  Duel Zabjela i Dečića iz Tuzi prekinut je u 70. minutu kod rezultata 3:0 za domaćina (1:0).

Dečić je doputovao u Podgoricu sa devet igrača, a nakon što su se dvojica povrijedila sudija Marko Ćupić bio je primoran, da shodno pravilima, prekine utakmicu.

Pobjede su juče ostvarili fudbaleri Radničkog i Cetinja. Radnički je u Beranama savladao bjelopoljsko Jedinstvo 2:0 (1:0) i upisao četvrti trijumf ove sezone. Cetinje je do trećeg trijumfa došlo pred svojim navijačima protiv rožajskog Ibra rezultatom 1:0 (0:0).

Iskra je, nakon sedmog kola, vodeća na tabeli sa 15 bodova. Po 13 osvojili Radnički i Igalo, a bod manje Kom. U osmom kolu, 28 . septembra, sastaće se: Kom– Iskra, Jedinstvo – Bratstvo, Arsenal – Radnički, Ibar – Igalo, Dečić – Cetinje i Jezero – Zabjelo. (Mina)

Portal Analitika