Fudbal

Ćavi razočaran u Del Boskea

CaviBarsa
S
vi znamo šta se Špancima desilo u Brazilu. DJelovali su zasićeno, a u isto vrIJeme nadmeno i prizemljenje je bilo bolno.

Ćavi razočaran u Del Boskea
Portal AnalitikaIzvor

Ćavi, jedan od igrača koji su bili najzaslužniji za velike uspJehe Španaca u prethodnih 10 godina, otvorio je dušu po prvi put poslIJe SvJetskog prvenstva.

"Naravno da je to bilo veliko razočarenje za sve nas, doživJeli smo debakl. Mnogo toga nije funkcionisalo, nismo se ni dovoljno borili i rezultat je takav kakav jeste", rekao je Ćavi.

Fudbaler Barselone je rekao i koju rIJeč o odluci selektora da ga ne uvrsti u tim koji se suprotstavio Čileu.

"Savez i selektor su me bukvalno molili da ostanem još dvIJe godine poslIJe osvajanja Evropskog prvenstva 2012. Ja sam tada želIo da se povučem i pružim šansu mlađim fudbalerima da se iskažu. Ipak, na njihovu molbu sam odgovorio pozitivno, ostao sam. Zašto onda nisam igrao? Bez mene svakako nije bilo bolje", smatra Ćavi.

Ćavi je dodao da ga je takav odnos Del Boskea razočarao.

"U reprezentaciji smo lIJepo sarađivali, imali korektan odnos. Stavio me je tada na klupu iznenada, bez objašnjenja. To me je razočaralo i imam gorak ukus u ustima jer se ovako sve završilo. Ipak, poslIJe par godina kada se vratim unazad, vJerovatno ću se sJećati samo lIJepih stvari i velikih titula koje smo osvojili", istakao je Ćavi.

Portal Analitika