Turizam

Turistička ponuda Crne Gore na sajmu turizma „IFTM Top Resa 2014“ u Parizu

1909sajam
N
acionalna turistička organizacija Crne Gore i Ministarstvo održivog razvoja i turizma, u  saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, turističkom privredom i strateškim partnerima, predstaviće turističku ponudu Crne Gore na berzi turizma „Top Resa 2014“  koja se održava od 24. do 27. septembra u Parizu.

Turistička ponuda Crne Gore na sajmu turizma „IFTM Top Resa 2014“ u Parizu
Portal AnalitikaIzvor

Time započinje ciklus promotivnih nastupa u susret sezoni 2015.

Sajam „Top Resa“ okuplja isključivo profesionalace u turističkom biznisu i to iz 160 zemalja, poslovnog je karaktera i predstavlja idealnu platformu za obnavljanje ugovora i uspostavljanje novih kontakata na ovom tržištu. Sam nastup će biti iskorišćen za analizu rezultata ove sezone, a daće i prve predikcije za 2015. godinu, kada su u pitanju globalna turistička kretanja. Očekivanja od ovog tržišta su veoma velika, kako sa aspekta turističkog prometa, tako i sa aspekta produženja turističke sezone u Crnoj Gori, kaže se u saopštenju NTO dostavljenom Portalu Analitika.

Očekuje se da će ove godine sajam posjetiti oko 30.000 posjetilaca i preko 3000 predstavnika medijskih kuća, kao i poslovnih ljudi koji planiraju investicije u turizmu.

 

Portal Analitika