Politika

DPS Kolašin: SNP ponovo sa Bulatovićem i Kneževićem?

189kolasin
F
arsa oko formiranje lokalne vlasti u Kolašinu svoju kulminaciju doživjeće sjutra, ako za prvog čovjeka Skupštine opštine Kolašin bude izabran Aleksandar Dožić iz Demokratskog fronta. Nakon što su na ponovljenim izborima u Đuđevini prevarili građane i zakon, novi koalicioni partneri su i prije zvaničnog formiranja vlasti, počeli da varaju jedni druge, kazali su u Opštinskom odboru Demokratske partije socijalista Kolašina.
DPS Kolašin: SNP ponovo sa Bulatovićem i Kneževićem?
Portal AnalitikaIzvor

"Naime, odbornici Socijalističke narodne partije sjutra treba da glasaju za to da novi predsjednik SO Kolašin bude njihov bivši član Aleksandar Dožić, danas saborac Predraga Bulatovića i Milana Kneževića u DF-u. To sasvim jasno govori o količini principijelnosti i kod SNP-a i kod DF-a. Prvi su zbog vlasti spremni da na svoju štetu podrže one koji su im rušili partiju i prevarili građane Kolašina, a drugi će se kao i uvijek napraviti nevješti i podvaliti SNP-u svoje lične interese", kazali su u DPS-u.

Sjutra će, dodaju oni, nakon izbora čelnih ljudi Opštine, sasvim biti razotkrivena prevara građana koju su, zarad uskostranačkih benefita, u Kolašinu sproveli novi koalicioni partneri.

"Nakon toga preostaje samo da SNP na svom predstojećem kongresu ponovo izabere Predraga Bulatovića za predsjednika, a Milana Kneževića za potpredsjednika partije i tako razotkrije još jednu farsu u njihovoj režiji", zaključuju u DPS-u.

Portal Analitika