Fudbal

Van Persi: Van Gal ima zlatni k....

VanPersi09.09
N
apadač Mančester Junajteda Robin van Persi otkrio je da se zajedno sa saigračima iz reprezentacije našalio na račun Luja van Gala i njegovog polnog organa.

Van Persi: Van Gal ima zlatni k....
Portal AnalitikaIzvor

On je dodao da to nije bilo iz zle namjere, kao i da jako poštuje čovjeka sa kojim je ovog ljeta umalo osvojio Svjetsko prvenstvo.

Van Gal je i ranije bio u centru pažnje zbog sličnih tema, budući da je pred ekipom Bajerna koju je nekad vodio skinuo donji veš kako bi demonstrirao sopstveni autoritet.

"To što sam rekao je izraz specifičan za holandski jezik. Kada kažeš da neko ima zlatni k...., to znači da mu sve ide od ruke, da je majstor u svom poslu, ali i da ima nevjerovatnu količinu sreće. On je najzaslužniji za naš uspjeh i polufinale u Brazilu. To je naš šef, ne mislimo ništa loše kada to izgovorimo", rekao je Van Persi.

Kada su novinari u Holandiji upitali Van Gala da potvrdi ovu informaciju, on nije bio pretjerano raspoložen za razgovor.

"Ne znam šta da kažem. Pitajte moju ženu, ona će to bolje znati", bez osmjeha je odgovorio menadžer Mančester Junajteda. (B92)

Portal Analitika