Zabava

Društvena mreža za bogate - ulaznica 9.000 dolara

1809bogati
T
he Netropolitan Club je vjerovatno najekskluzivnija online zajednica. Baš kao što postoje ekskluzivni klubovi u kojima se okupljaju najbogatiji i najuspješniji u stvarnom životu, takvo mjesto očito postoji i online.

Društvena mreža za bogate - ulaznica 9.000 dolara
Portal AnalitikaIzvor

Neko je očigledno poželio da se VIP osobe odvajaju od ostalih i na internetu. Ova zajednica je predstavljena kao "online country klub za ljude koji imaju više novca nego vremena". Da biste se učlanili u Netropolitan potrebno je da platite 9.000 dolara samo za registraciju, a potom članarinu svake godine od 3.000 dolara.

Navodi se da se radi o društvenoj mreži u kojoj upoznajete istomišljenike širom svijeta koji dijele vaš životni stil i interesovanja. Servis je nedostupan iz javnog intereneta, a tu se uključuju i pretraživači, a sav prenos između članova Netropolitana je šifrovan. Ovu društvenu mrežu za elitu je osnovao Džejms Tači-Piters, bivši dirigent filharmonijskog orkestra iz Minesote jer je vidio potrebu za "sredinom u kojoj možete da govorite o ljepšim stvarima u vašem životu bez zazora", navodi CNN. Obećao je da sajt neće imati oglase kao i da će postojati moderatori koji će vam biti stalno na usluzi.

Izvor i foto: b92.net


 

 

 

 

Portal Analitika