Ostalo

Crna Gora na EP u Lisabonu

stoni-tenis
L
isabon će od 24. do 28. septembra biti domaćin Evropskog prvenstva u stonom tenisu, na kojem će nastupiti muška i ženska seniorska reprezentacija Crne Gore, saopšteno je iz Stonoteniskog saveza.

Crna Gora na EP u Lisabonu
Portal AnalitikaIzvor

Stonoteniseri će igrati u grupi sa Holandijom, Kiprom, Škotskom i San Marinom, a stonoteniserke sa Izraelom, Belgijom, Kosovom i Maltom. Saopšteno je da su pripreme odradili u podgoričkom klubu Golden plejer, uz pomoć srpskog trenera Vladimira Zakića, koji posjeduje licencu A kategorije.

Stonoteniseri će u prvom kolu, 24. septembra, igrati sa San Marinom, dan kasnije sastaće se sa Škotskom i Holandijom, dok je za 26. zakazan duel sa Kiprom. Seniorke će prvog dana (24. septembra) igrati sa Kosovom i Izraelom, dan kasnije sastaće se sa Maltom, a 26. septembra sa Belgijom.

Prema propozicijama, nakon mečeva u grupi biće odigrani mečevi za konačan plasman. Ženska seniorska reprezentacija nastupiće u sastavu Neda Milačić Bogdanović (kapiten), Sunčica Rogić, Sonja Janković i Simona Perović, a muška Irfan Čekić (kapiten), Luka Bakić, Viktor Rogić i Filip Radović. (mina)

Portal Analitika