Politika

Bajić: Mandat mi predstavlja više teret nego privilegiju

1709bajic
T
amara Bajić, članica Glavnog odbora i odbornica Pozitivne Crne Gore kazala je da joj odbornički mandate, kao osnivaču Pozitivne Crne Gore, te članici Glavnog odbora i sekretarki Sekretarijata za rodnu ravnopravnost, predstavlja više teret nego privilegiju.

Bajić: Mandat mi predstavlja više teret nego privilegiju
Portal AnalitikaIzvor

-Ovo prvenstveno iz razloga što je osjenčen prevarom glasača od strane SDP - a. Koristim priliku da se izvinim glasačima ELP, u svoje ime, zbog prevare koju su im priredili naši koalicioni partneri, odnosno Socijaldemokratska partija, navodi se u saopštenju Tamare Bajić.

Prema njenim riječima, mandat, u etičkoj ravni, prvenstveno pripada Pozitivnoj, a ne personalno ni jednom kandidatu za odbornika jer, kako kaže, nije dobijen neposrednim biranjem kandidata, tako da odluku donosi stranka i Bajić će tu odluku ispoštovati.

-Ako je vrijednosno i ideološko povezivanje unutar stranke, među kolegama koji se poznaju dvije godine nova definicija za nepotizam i to razumijem kada se saopšti od strane onih koji se uvezuju isključivo interesno i rodbinski. Saopštenje medijskog pula SDP –a podsjeća na tabloidne sadržaje i zbog toga molim za ozbiljnost i poštovanje naših sugrađana, koji su sve siromašniji upravo zbog ovakvog djelovanja kadrova Socijaldemokratske stranke. Ipak, javnosti radi, Pozitivna neće dozvoliti SDP-u da obezbijedi DPS- u komotniju većinu u gradskom parlamentu. Ponavljam, radi se o stranačkoj odluci, zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika