Muzika

KNEZ: Da nisam pjevač, bio bih glumac

1609knez
N
enad Knežević Knez (47) kaže da proživljava drugu mladost. Mnogo žara i entuzijazma ulaže u karijeru, a oprobao se i kao glumac, a to mu se, kako priznaje, baš osladilo.

KNEZ: Da nisam pjevač, bio bih glumac
Portal AnalitikaIzvor


- Nedavno je na dva festivala premijerno prikazan film "Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa" u kome se pojavljujem i glumim samog sebe. Film je dobio fantastične kritike i mnogo sam srećan što sam dio ove priče. Glumim samog sebe od prije dvije decenije, i to u trileru. Zaplet nastaje na mom koncertu u Podgorici kada jedan od mladih muzičara koji me prate na koncertu sebi tako želi da obezbijedi alibi kako bi se osvetio za smrt oca - kaže Knez.



Upitan da li to znači da mijenja profesiju profesiju i postajete glumac, Knez je kazao:



- Ne baš, mada mi je gluma zanimljiva, drugačija. Uskoro bi trebalo da počne sa emitovanjem i nova sezona serije "Budva na pjenu od mora" gdje takođe glumim, a u pregovorima sam za ulogu u još jednoj seriji. Ali, ne mijenjam profesiju, samo ispunjavam svoju davnašnju želju da se oprobam i u nečem drugom, sem u muzici.



Srodna duša

Knežević nerado govori o privatnom životu i djevojci Tatjani, ali ne krije da je zaljubljen do ušiju i da se zbog svoje djevojke oseća kao tinejdžer.


- Jeste, zaljubljen sam. Bio sam u braku 18 godina, pa sam se razveo prije godinu i po dana, ali nisam dugo bio sam. Upoznao sam osobu koja mi savršeno odgovara i vjerujem da sam našao srodnu dušu.



Na konstataciju da mu je karijera krenula uzlaznom putanjom nakon učešća u šou-programu

Tvoje lice zvuči poznato

, Knez je kazao:



- Taj šou mi je mnogo lijepog donio i pomogao mi je više nego sve drugo što sam do sada radio. Oborio je sve rekorde gledanosti, ne samo u Srbiji, nego i u regionu. Javno sam pokazao svoje talente za koje su znali samo moji najbliži prijatelji. Ovaj šou mi je otvorio mnoga vrata, a ja sam to lijepo iskoristio.

vesti.rs

Portal Analitika