Zabava

Oženio se Duško Šarić

2208saric
P
ljevljak Duško Šarić, vjenčao se juče sa beogradskom manekenkom Ninom Paskaš na ostrvu Sveti Nikola (Havaji) u Budvi, daleko od očiju javnosti, pišu Dnevne novine.

Oženio se Duško Šarić
Portal AnalitikaIzvor

Pristup najvećem ostrvu južnog dijela Jadrana, koje je dijelom u vlasništvu firme San investments, rpskog biznismena Stanka Subotića, juče je bio zabranjen svima koji bi se plovilom uputili bez pozivnice na vjenčanje, pišu Dnevne novine.

Zabava je upriličena pod otvorenim nebom, u prisustvu najbližih prijatelja, rodbine i matičara SO Budva, koji su, radi privatnosti, prethodno zamoljeni da pojedinosti o datumu, mjestu i ceremoniji ne govore ni svojim najbližima.

Zabava je sinoć, do kasno u noć nastavljena u diskoteci Top Hil na brdu Topliš u Budvi. Jednako se malo zna i o momačkoj večeri koja je u prisustvu brojnih prijatelja i rodbine upriličena noć ranije u Budvi.

Ljubav Duška i Nine, koja će mu za nekoliko mjeseci roditi nasljednika, prebrodila je sve prepreke, kako njegov višegodišnji boravak u pritvoru i činjenicu da taj sudski postupak još nije okončan, tako i njegov brak sa manekenkom Svetlanom Dimitrić-Šarić, od koje se razveo 2010. godine, a sa kojom ima jedno dijete.

Protiv Duška Šarića i njegovog prijatelja Jovice Lončara se u Višem sudu u Bijelom Polju vodi postupak zbog sumnje da su oprali 19,3 miliona eura. U prethodnom postupku osuđeni su na po pet godina, ali je ta presuda ukinuta pa se očekuje novo suđenje.

 

 

Portal Analitika