Politika

PAJOVIĆ: Očuvaću partiju, kome smeta duh slobode u Pozitivnoj neka ide

1009pajovic
P
redsjednik Pozitivne Crne Gore Darko Pajović izjavio je za Vikend novine da će Pozitivnom upravljati slobodni ljudi a ne poslušnici propalih medijskih tajkuna.

PAJOVIĆ: Očuvaću partiju, kome smeta duh slobode u Pozitivnoj neka ide
Portal AnalitikaIzvor

Komentarišući izjavu potpredsjednika Pozitivne Mladena Bojanića, Pajović je  kazao da oni koji žele da sruše Pozitivnu idu na ruku demokratskoj partiji socijalista.

- Pošto su upropastili sve čega su se dohvatili, sad bi koristeći sujete i nerelane ambicije pojedinaca htjeli da se dohvate Pozitivne. Žalim slučaj ali neće moći – rekao je Pajović.

Potpredsjednik Pozitivne Crne Gore Mladen Bojanić poručio je juče da ta partija, u ovom trenutku, ne postoji kao funkcionalan politički subjekt. Bojanić je gostujući u emisiji “Živa istina” ocijenio da je neophodno što prije organizovati Kongres stranke, jer ukoliko on bude u maju, stranka neće ni postojati.

Pajović je istakao da očekuje da će očuvati partiju i poručio nezadovoljnima da mogu da idu.

- Kome u Pozitivnoj smeta duh nezavisnosti i slobode neka ide kod njih. Bili smo, jesmo i ostaćemo stranka slobodnih ljudi. Postizborna dešavanja su pokazala da oni koji oće da ruše Pozitivnu samo uzdižu DPS- poručio je Pajović.

Portal Analitika