Muzika

Who See prvi put u Zagrebu

1009whoseePOCETNA
C
rnogorski hip hop duo Who See nastupiće po prvi put u Zagrebu u petak, 12. septembra u Tvornici kulture i njihovoj publici predstaviti svoj novi album “Nemam ti kad”.

Who See prvi put u Zagrebu
Portal AnalitikaIzvor

Trebala su čak tri izdanja da Who See konačno dođu do Zagreba, a njihovo prvo gostovanje poguraće veliki hype koji ih prati posljednje vrijeme kao i sjajna ekipa koja će im se prodružiti na stageu – Kandžija, Bvana, Krešo Bengalka i Žuvi.

“Nemam ti kad” sadrži 14 pjesama od kojih je kao prvi singl predstavljena “Dinamida”, a kao drugi upravo naslovna “Nemam ti kad” u kojoj se bendu pridružila rap legenda Sean Price. Od ostalih gostiju na albumu se pojavljuju Kendi, Random, Baby Dooks, Maat Bandy i Kid Rađa.

"Kad smo počinjali raditi rap prije 15 godina, sve je krenulo iz zabave i igre, ne znajući da će cijela priča da se nastavi do današnjeg dana. Kao i tada, i danas sve to smatramo igrom i ne prestajemo eksperimentirati i tražiti taj naš zvuk. Ipak, može se čuti da je ovaj album i produkcijski, a i tekstovima i temama ozbiljniji od predhodna dva, jer ti nemamo kad ko nekad” – kazao je Noyz povodom izlaska novog albuma.

Izvor i foto: zvanična fb stranica grupe Who See

Portal Analitika