Svijet

Mučio ženu po "ugovoru o ropstvu"

1009ropstvo
K
enet Harden (32) iz Indijane optužen je za silovanje svoju supruge, koju je prisilio da sa njim potpiše "ugovor o ropstvu".

Mučio ženu po "ugovoru o ropstvu"
Portal AnalitikaIzvor

Harden je suprugu upoznao preko sajta Krejglist i vjenčao se s njom u julu prošle godine. Uhapšen je  krajem prošlog mjeseca pošto je neko prijavio slučaj nasilja u porodici.

Kad je policija po pozivu došla u kuću u Sejmoru, zatekla je uplakanu ženu, u ožiljcima od cigareta i sa tragovima stezanja na vratu. Pretragom kuće otkrili su knjižicu naslovljenu sa "Uputstvo za robove 2014" u kom su na 11 strana bila ispisana pravila života roba i kazne za "prekršaje".

Ovaj dokument potpisali su i Harden i njegova supruga, koju je monstrum na to natjerao tako što joj je zapretio da će je ostaviti

Harden je suprugu zlostavljao na razne načine, uključujući davljenje do nesvjesti i silovanje različitim seks igračkama koje je nosio u svojoj "torbi za mučenje".

Prema svjedočenju žrtve, muž je imao običaj i da joj glavu i ruke gura u drvenu kutiju, ali i da zlostavlja njenog psa. Prije braka nije bio nasilan, tvrdi ona, a nije ga ostavila jer je on imao kontrolu nad ljekovima koje je morala da pije zbog svog dijabetesa.

Komšije nijesu ni sumnjale šta se dešavalo u kući užasa, iako su povremeno iz doma Hardenovih čuli sumnjive zvuke.

Blic.rs

Portal Analitika