Fudbal

VIDEO: Sada se lakše diše! Crna Gora na Vučinićev pogon

VucinicMirko09.09
S
ada se mnogo lakše diše! Sa nestrpljenjem se čekao novi ciklus kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, novi meč fudbalera na našem najvećem stadionu, i dočekao se na pravi način. Moldavija je poražena u sjajnoj atmosferi, ali i što je najvažnije odličnom igrom ''hrabrih sokolova''.

VIDEO: Sada se lakše diše! Crna Gora na Vučinićev pogon
Portal AnalitikaIzvor

Mučile su nas brojne povrede, raznorazna događanja na dan od meča, bili i pod pritiskom revanša za posljednji poraz, ali kada se istrčalo na novu travnatu podlogu stadiona pod Goricom sve je odjednom nestalo! Zaigrali su crnogorski fudbaleri kao da su u najjačem sastavu, zaboravili na sva nemila dešavanja, i od starta pokazali da žele samo jedno - pobjedu, pobjedu za pohod na Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

FudbalCrnaGora09.09

Mnogo, mnogo važna tri boda. Tri boda koja će dati neku novu snagu, još veći motiv, da u narednim mečevima pokažemo još više, jer ako ovi momci nastave da se bore kao sinoć, Ibrahimoviću i društvu se loše piše... No, do tog duela ima još dosta, ali su Vučinić i saigrači sinoć zaslužili čistu desetku. A pogotovo kapiten, koji je odigrao za pamćenje. Bio je pravi vođa na terenu! Nije stao svih 90 minuta, a sve je začinio golom. Odlična partija Nikolića, Tomaševića, Simića, Bećiraja, Damjanovića... svi su sinoć disali kao jedan. Nema vremena za veliko slavlje, za opuštanje, jer vrlo brzo stižu dva gostovanja, Lihtenštajnu i derbi sa Austrijom. A sa šest bodova iz ta dva duela...

Portal Analitika