Politika

DANILOVIĆ: Jesu li imaginarni četnici krivi što se profesor i SDP ne sjećaju šta su obećali

0407gorandan
Š
ef poslaničkog kluba Demokratskog fronta Goran Danilović kritikovao je u poruci na svom Fejsbuk profilu sporazum DPS-a i SDP-a o formiranju lokalne vlasti u Podgorici. On je optužio koaliciju ELP za prevaru birača.

DANILOVIĆ: Jesu li imaginarni četnici krivi što se profesor i SDP ne sjećaju šta su obećali
Portal AnalitikaIzvor

-Državosporni blok! Na minulim lokalnim izborima DF je osvojio cijelih 29 odsto u Podgorici! Kao opoziciona ponuda, jasne i čiste politike ipak nismo bili dovoljno dobri onima koji su tražili "državotvornu opciju" i na lokalnom nivou. Glasali su za promjene, za "državotvorce", napisao je Danilović.

Danas me pitaju šta ovo bi? A ja pitam: zašto niste i vi glasali za listu koju je predvodio Miodrag Lekić i na kojoj nije bilo nikoga, ali baš nikoga, od nas koji smo izgovor DPS obožavaocima, pa i vama, da se ništa ne mijenja i ne promijeni!? Ni nakon svega nismo bili zaljubljeni u svojih 17 mandata, nismo naručili ni kolač, kamoli rezali tortu, dali smo manjinsku podršku onima koji su je tražili! I?

Gospodin Bogojević, takozvani "treći put", "nezavisni intelektualac", "novo lice", "nova snaga", "nepotrošeni političar", odradio je posao za današnji ishod. I? Je su li to novi ljudi za novo vrijeme!? Ima li neko od onih koji su glasali ELP da protestuje i kaže; prevarili ste nas!

Ukrali ste nam glasove! Ili su opet neki imaginarni četnici krivi što nam se univerzitetski profesor ne sjeća zajedno sa cijelim SDP-om šta su i kome obećali!? Tako je! "Državotvorni blok" je na kraju sam doveo u pitanje i državu i grad! Državosporni blok, zar ne!?, napisao je Danilović.

 

 

Portal Analitika